About Manami Interiors

Manami Interiors, opgezet door mij: Robin de Boer, staat voor harmonieuze, warme interieurs. Rust en verwondering, zodra je een stap over de drempel komt. Ik combineer graag verschillende tijdloze stijlen en heb een voorliefde voor natuurlijke materialen. De balans vinden tussen die stijlen en het zorgvuldig indelen van de ruimtes en zichtlijnen benutten is één van mijn focuspunten. Daarnaast ga ik graag op zoek naar unieke items zodat we een eigen karakter meegeven aan het ontwerp.

 

Met mijn opleiding aan de Amsterdamse Mode Academie AMFI, interieur opleidingen aan Nia en Akademie Vogue heb ik de tools in handen als het gaat om het matchen van interieur trends met een tijdloos ontwerp. Begeleiding van A tot Z of alleen het bepalen van de gewenste sfeer, het maken van de bijpassende materiaalkeuzes, ontwerpen van een uitgedacht kleurenplan of een elektriciteits- en lichtplan behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Wil je hier vrijblijvend meer over weten? Bekijk dan mijn aanbod of neem direct contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.